TERVEZÉS, KIVITELEZÉS, MŰSZAKI SZAKTANÁCSADÁS, ALKATRÉSZ ELLÁTÁS

Segítünk a lehető legjobban az Ön igényeire, elképzeléseire leginkább adaptálható megoldást kialakítani, legyen az input anyag kijuttatás, automata traktor irányítás vagy fejlesztési feladat. Ennek tükrében biztosítjuk az általunk forgalmazott termékek beszerelését, installációt, kalibrálását, utógondozását, valamint az azokhoz szükséges alkatrészeket is.

FOLYADÉK KEZELŐ RENDSZEREK KARBANTARTÁSA, SZERVIZELÉSE

Vállaljuk új vagy már meglévő folyadék rendszerének beüzemelését, karbantartását vagy javítását. Jellemzően ezek a rendszerek az év során kettő, maximum négy hetet működnek, és ez által minden évben újra és újra fel kell eleveníteni a működését, használatát. Évente változnak a kijuttatási trendek, az inputanyag és a környezeti körülmények függvényében, amely a megszokottól eltérő beállításokat eredményezhet. Az éves kis üzemóra ellenére előfordulhatnak meghibásodások, mint például a vezérlő szelep megragadása. Ebben az esetben is állunk rendelkezésére a cserében és az alkatrész ellátásban.

FINANSZÍROZÁS

Ha nem akarja vagy nem tudja az általunk forgalmazott eszközöket, berendezéseket azonnal kifizetni, segítünk különböző finanszírozási megoldásokban is, pénzügyi szolgáltatónk bevonásával.