Párhuzamvezetője most aranyat ér … ha Raven automata kormányzásra cseréli!

Gondolt már arra, hogy milyen lehet az, amikor nem kell folyamatosan azt figyelni, hogy hol kell haladni a traktorral az adott munka elvégzéséhez, illetve mennyire könnyítheti meg munkáját, ha ehhez nem kell folyamatosan fogni a kormányt? Egy megbízható, pontosan és egyszerűen kezelhető automata kormányzással gyorsíthatja és megkönnyítheti napi munkavégzését.

VÁLASZUL MEGOLDÁSAINK

Gép márkától függetlenül segítünk megtalálni a legjobb megoldást az Ön gazdasága számára, legyen szó gépről-gépre könnyen áthelyezhető mechanikus, kormányforgatós megoldásról vagy a nagyobb pontosságot biztosító gyári beépített, vagy utólagosan telepített hidraulikus automata kormányzásról.

Raven mechanikus kormányforgató

Raven hidraulikus szelep tömb

Ezeket az automata kormányzásokat használhatja a RAVEN által biztosított, ingyenesen elérhető 15 cm-es jelpontossággal a teljes felületen végzendő munkákhoz (pl. tarlóhántás, magágykészítés, permetezés, műtrágyaszórás), vagy a nagyobb pontosságot igénylő feladatokhoz RTK (± 2,5cm) korrekcióval (pl. szemenkénti vetés, sorközművelés, betakarítás). A kormányzáson túlmenően egy kijelzőre helyezhetjük munkagépei kezelését, vezérlését.
Meg kell jegyezni, hogy a mechanikus, kormányforgatós megoldással szemben az utólagosan beépített Raven hidraulikus automata kormányzás pontosan ugyan azt a minőséget nyújtja, mint a gyári előkészítések. Nincs szükség a kormánykerék lecserélésére, vagy utólagos átépítésére, a rendszer nem végez felesleges korrekciókat a kormánymű különböző mechanikus kopásaiból adódóan. A megbízható pontos kormányzást beépített kerékszög szenzor is garantálja. A fülkébe egyetlen egy új eszköz kerül be: a monitor.

A RAVENRŐL

Az OBSOL KFT. a Raven Precision hivatalos magyarországi forgalmazója. Az 1978 óta létező RAVEN Applied Technology elősegítette a precíziós mezőgazdaság meghatározását, létrehozását és újradefiniálását. A Raven egy innovatív technológiai cég, amely nagy kihívásokra fejleszt, gyárt és forgalmaz műszaki megoldásokat. Precíziós mezőgazdasági megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a termelési költségeket, visszafogják az inputok mennyiségét, növelik a hozamot. A Raven hatásos technológiát biztosít a termelőknek és a különböző gyártóknak világszerte. A fedélzeti számítógépektől a permetező és vetőgép vezérléseken át, a GPS vezérelt kormányzási rendszerek és a vezeték nélküli technológiák esetében vezető szerepet tölt be a precíziós mezőgazdaság területén. A Raven technológiája csökkenti a költségeket a precízebb alkalmazásokkal, vezeték nélkül köti össze a szántóföldet az irodával, és elősegíti a környezettudatos gondolkodást a szükséges inputok hatékony felhasználásával.

SZÁMOK TÜKRÉBEN

Gyakorlati tapasztalatok alapján elmondható, hogy egy hat méter munkaszélességű talajművelő gép esetén az ingyenesen elérhető ± 15cm-es jelpontossággal 4 – 5% megtakarítás érhető el az átfedések csökkentésével a kézi kormányzáshoz képest, és 2 – 3 % az általánosan használt párhuzam vezetőkkel szemben. Ez a megtakarítás RTK használatával elérheti a 7 – 8%-ot is. Az idő és a költségmegtakarításon túlmenően a gépkezelő kevésbé fárad el és több ideje marad a munkavégzést felügyelni.

ALAPEGYSÉGEK

Alap esetben a következő egységeket használjuk az automata kormányzás vezérléséhez (természetesen további lehetőségek is rendelkezésre állnak):

CR7 - MEGFIZETHETŐ – BŐVÍTHETŐ – EGYEDÜLÁLLÓ ÉRTÉK

A CR7 TM egy 7”-os könnyű súlyú terminál, testre szabható elrendezésekkel. Az egyszerű mini alkalmazások (widget), a könnyen módosítható beállítások, az ISOBUS Univerzál Terminál és a feladat vezérlő (Task Controller) képességek teszik ezt a nagyszerű készüléket egy megfizethető univerzális eszközzé.

600S™ GPS ANTENNA

A különböző munkaműveletek különböző munkapontosságot igényelnek. A 600S antenna biztosítja ezen rugalmasságot a feladatvégzések alatt. Emiatt ez az antenna bővíthető és fejleszthető.

AJÁNLATUNK

Annak érdekében, hogy Ön is élvezhesse a Raven automata kormányzás előnyeit vagy további erőgépeket szeretne felszerelni azzal, a döntés megkönnyítése végett a következő lehetőséget ajánljuk fel Önnek:

Most használt párhuzamvezetőjét magas áron megvásároljuk, ha Raven hidraulikus automata kormányzást rendel! További részletekért kattintson ide!

Posted in Egyéb.