SOHASEM KÉSŐ DÖNTENI, HA CSÚCSMINŐSÉGŰ AUTOMATA KORMÁNYZÁST SZERETNE

Az OBSOL KFT. a RAVEN-nel összefogva a legjobb minőségű automata kormányzási megoldásokat kínálja az Ön számára, kiemelkedően alacsony áron. A RAVEN irányítási rendszerei ötvözik az amerikai letisztult, egyszerű kezelhetőséget és a holland kertészetekben megszokott nagy pontosságot, kis sebességnél is. Ajánlatunkban helyet kapott az elsősorban talajműveléskor, a vezető terhelését csökkentő, legolcsóbb piaci megoldás és a precíziós gazdálkodásban jártas felhasználók számára nélkülözhetetlen funkciókat magába foglaló, RTK-s csomagok is.

Gép márkától függetlenül segítünk megtalálni a legjobb megoldást az Ön gazdasága számára, legyen szó elektromos, kormányforgatós megoldásról vagy a nagyobb pontosságot biztosító gyári beépítettel megegyező utólagosan telepített hidraulikus automata kormányzásról.

Első körben a teljes felületű munkavégzésekhez ajánlunk a megbízható működésű SmarTrax MD elektromos automata kormányzást mely a későbbiekben tovább fejleszthető nagy pontosságra, munkagép vezérlésre. A CR7 monitor alapesetben ISOBSUS terminálként is funkcionál, igény szerint a telepítéssel egyidőben ISUBUS kiépítés is megvalósítható az erőgépen. Azzal minden gazdálkodó tisztában van, hogy munkavégzés során az átfedések csökkentésével rengeteg idő és pénz spórolható. Ebben nagy segítséget tud nyújtani az alábbi kormányzási csomag.

Raven CR7 500S MD

A második ajánlat azoknak szól, akik még nem biztosak abban, hogy +/- 2 cm-es pontosságú automata kormányzásra van szükségük, esetleg finanszírozás oldalról még nem állnak készen erre. A csomag úgy lett összeállítva, hogy plusz eszközre nincs szükség az RTK pontosságra fejlesztéshez, ezért is tartalmazza a 2 SIM kártyás modemmel szerelt RS1 antennát.  A rendszer nélkülözhetetlen eleme a kormányszögszenzor, ami mindenféleképpen beépítésre kerül. Ebben az esetben ISOBUS kiépítést telepítünk az erőgépre, hogy ne legyen akadálya az amúgy ISUBUS terminálként is funkcionáló monitor használatának. Ajándékba távoli hozzáférést és diagnosztikát adunk.

Raven CR7 RS1

Ha valaki eldöntötte, hogy nagy pontosságú traktor irányítást szeretne, esetleg bővíteni szeretné az RTK pontosságú erőgépei körét azoknak ajánljuk az utólagosan beépített RTK automata kormányzásunk. Természetesen ebben az esetben is ISOBUS kiépítést telepítünk az erőgépre. A precíz munkavégzést segíti a 2 SIM kártyás RS1 antenna, illetve tovább fokozható a funkciók köre a CR12 monitorral, amely rendelkezik munka előtervezés funkcióval és aktív munkagép irányítással is. A kormányzás extrém alacsony sebességnél is hatékony. Az éves előfizetésű Slingshot online termeléstámogató rendszer főbb funkciói: flottakövetés, különböző térképek feltöltése, API hozzáférések, munkaütemezés

Raven CR7 RS1 RTK

További kérdéseivel, megrendelés részleteivel keresse az OBSOL KFT.-t elérhetőségein, vagy együttműködő partnerünket a Start Agro Kft.-t.

Posted in Egyéb, Raven, Terminálok.